2011 m. balandžio 1 d., penktadienis

39 diena - Vakarienė su Danisco Korėja CEO

Sveiki,

Vakar turėjome labai šaunų vakarą, kurio metu buvome susitikę su Mr. Joo, Danisco Korėja Vyriausiuoju vadovu, kuris daugiausiai specializuojasi Merketinge. Danisco - tai kompanija gaminta įvairius maisto priedus, Enzimus kurie naudojami maisto šviežumui išlaikyti, ir greitai degradacijai užtikrinti. Kompanija tai pat dirbą su priedais naudojamais skalbimo milteliuose, šiuo metu vykdo bandymus su BioDyzelinu. Tai pat nesenai sukūrė "Bio" gumą, kurį yra gaminama iš organinių atliekų, pirmasis gaminys iš šios gumos tai Good-Year padangos.
Naujoji padanga, netik saugo gamtą, bet ir gražiai atrodo :D


Geriame vyną su Mr. Joo (dešinėje), toliaus iš dešinės į kairę- Heejin Lee, Park Han Eum, aš (Mr.G), Tom, Alex, Jung Mi Jung.

Susitiko su šiuo šaunių vadovu vienoje iš Seoul'o kavinių, verslo rajone - Sinsadong. Kavinėje išgėrėme vyno ir pusiau oficialioje aplinkoje turėjome galimybę gauti trūkstamą informaciją mūsų projektui apie kompaniją. Diskusijos apie kompaniją truko gero valandą, dėl daugelio nukrypimų į pašnekesius apie Korėją, Europą, bei kitas pasaulio šalis, bei žmones. Po šio šaunaus pasisėdėjimo, patraukėme į kavinę pavadinimu "Praha", kurioje labai keistai buvo derinami Lenkiški užrašai, Itališkas maistas, Pasaulio vynas, Prancūziškas šampanas, Ispaniškas/Prancūziškas interjeras... Ganėtinai keista vieta, tačiau maistas tikrai skanus, o aplinka- jauki.

Po šios smagaus ir ramaus vakaro patraukiau namučio, dėl netikėtai pradėjusios skaudėti gerklės.

2 komentarai:

  1. O čia ne balandžio 1-osios pokštas? Gal chebritė eilinė ? Kad amžium nieko nesiskiria nuo JŪSŲ...

    AtsakytiPanaikinti
  2. To Gileta.

    Ne tai ne pokstas, tikrai vakarieniavome su labai sauniu, saunios kompanijos vadovu :)

    AtsakytiPanaikinti