2011 m. kovo 4 d., penktadienis

8 diena

Sveiki,

Šiandien buvau didžiausiame mano gyvenime matytame "Supermarkete", skyriai čia dažniausiai skirstomi aukštais arba pastatais. Elektronikos prekių parduotuvių išviso nesveika galybė, pagrindineme pastate, kokie du aukštai ir dar vienas visas pastatas... Likau sužavėtas... Aišku gausybė parduotuvių šioje šalyje nereiškia gausybės pirkėjų, jų šiandien per pietus vos keleta sutikome šiame prekybos gigante... Nusipirkau kompiuterio bateriją, kurios jau verkiant reikėjo. Šiaip elektronika čia 20% pigesnė, jei atsiskaitinėji grynais galima ir dar kokį 10% nusiderėti. Keista tik tai, kad nei ant vienos prekės kainos nepamatysi: Kaina čia nustatoma kiekvienam pirkėjui vis kitokia. Jei ieškai kompiuterio, mobilaus telefono ar fotoaparato, verta jį išsirinkti internete, susirasti kokių alternatyvų, tada eiti ratu bent per kokias 10-15 parduotuvių klausiant kainos ir komplektacijos. Visa tai, kas pas mus atspausdinta etiketėje, pas juos derybų objektas.

Pirma kartą nuo atvykimo čia valgiau Europietišką maistą. Tai buvo be proto skani Margarita, einant nuo bendrabučio link metro stoties (seoul chees pizza), ir kaina jos buvo normali: 5,000 Won'ų, kas mūsų pinigais būtu apie 11-12 Litų.

Grįždami namo apsitarėme su Čiliečiu Sung Han Lee, dėl vykimo į vakare vykstanti vakarėli. Sugebėjome pakliūti į svečių sąrašą, taigi galvojame apsilankyti.

Vakarėlio įspūdžiai šeštadieni...

Važiavome, į kitą miesto dalį kurioje ROCOCO klube turėjo būti vakarėlis, prastovėjome 2 valandas prie klubo eilėje, kai išėjęs vadybininkas pasakė kad vietų nebėra, ir patekti į vidu nebe iš eis. Taigi krūva i klubą nepatekusiu žmonių pajudėjome kitų klubu link... Buvo visai smagus, kiek gan keistas vakaras... Grįžau namo jau auštant ir griuvau į lovą...

3 komentarai: