2011 m. kovo 1 d., antradienis

6 diena

Taigi pagaliau diena, kai prasidės mokslai. Labai įdomu pamatyti dėstytojus, išgirsti jų anglų kalbą, sužinoti apie dalykus, ko jie verti ir ar išvis verti mokytis. Šiandien turiu vieną paskaitą: Special Topics in Management(Yong Seok Sohn/401) labai įdomu ką reiškia tas ženkliukas prieš 401, kas yra auditorijos numeris. 


Atėjus iki auditorijos kiek nustebau, ant durų užrašas: "Clase 401 for CEO training", bet pamatas keleta tarptautinių studentu nusprendžiau, kad pataikiau ten kur reikia... Dalykas: "Special topics in managment" dėstytojas korėjietis, visai neblogai šneka angliškai. Papasakojo apie kursą, ko gero bus vienas iš pačių įdomiausių kursų. Esmė, kad kiekviena paskaita turėsime po atvykstantį vadovą iš įvairių korėjietiškų/tarptautinių įmonių, kurie papasakos apie verslo vadybos ypatumus jų kompanijoje. Skamba smagiai ir įdomiai. Jau turiu pirmuosius namų darbus: paruošti aprašymą apie save, kas toks, iš kur, ką veiki ir t.t.
Tiek įspūdžių išvydus pirmąją paskaitą...


Prieš paskaitą buvome pietauti mūsų pamėgtame puodynių "restorane", nusprendžiau pabandyti dar kokią puodynę, ir padavėjai patikinus, sunkiai suprantama anglu kalba, kad bus tikrai be mėsos, paimiau... Taigi pirmas patiekalas su mėsa Korėjoje jau suvalgytas... :D


Savaitgaliui iš IFCC (International Frendship and Culture Clube), turime pasiūlymą važiuoti palaipioti/pasivaikščioti kalnais, skamba labai viliojančiai tik neesame tikri dėl oro, pavyzdžiui šiandien labai stiprus ir šaltas vėjas, nors saulute ir visai maloniai šviečia. Paspaude čia pamatysite aprašymą tos vietos. Galvoju, kad tikrai verta, tik laukiu kol atsius daugiau informacijos.

1 komentaras: