2011 m. gegužės 1 d., sekmadienis

71 Diena - Seoul'o paraks ir Tradicinė šventė.

Sveiki visi,

Pirmasis dalykas - tai sveikinimai Mamoms, Močiutėms, Prosenelėms -Mamyčių dienos proga. :)

Mano Mamyte:


Šiandien buvau keistame renginyje- tradicinė karalių pagerbimo šventė... Nelabai supratau kas ir kaip, bet buvo visai smagu pažiūrėti. Žmonių buvo milijonai, taigi fotografuoti buvo tikrai sunku. Nepykite dėl netobulų nuotraukų.












Labai keista buvo matyti tradicinius kostiumus derinamus su neaiškiais plastikiniais atributais (plastikinis diržas, plastikinis nešamas rankose daiktas). Nežinau kodėl, bet plastikas čia paliko labai ne kokį įspūdį. Bet tiek to, užeikime į šventę:











Deja negaliu pakomentuoti kas čia vyko, bet buvo ganėtinai įspūdinga. Skambėjo graži gal kiek padrika muzika. Žmonės plūdo į vidų apsižvalgyti. Žmonių kiekis ir jų etiketas, stumia mane prie ganėtinai kritiško straipsniuko apie Korėjiečių kultūrą parašymo... Bet apie tai kitą kartą.









Apžiūrėjus šventyklą, keliavome į Seoul'o parką. Nieko nesitikėjau, bet radau nuostabią vietą. Parkas iki kurio kaip bebūtų gaila Lietuvai dar toli toli... Nors Lietuvos Ąžuolynų neatstotų...

Kadangi keliavome su mintimi susirengti sau iškylą, tai gatvės picos pasirodė tinkamas maistas ir gal netgi visai nebloga verslo idėja. Deja paragavus picos teko persigalvoti.












Šis fontanas mane užkerėjo. Sėdėjau, stebėjau, skaičiavau laiko intervalus tarp iškylančių vandens stulpų, mezgiau planą pranerti pro jį sausas. Deja pasirodo fontanas veikia pagal grafiką ir dėl ilgo mąstymo proceso nebe suspėjau.










Parkas gausus medžių, vandens, įvairių atrakcionų vaikams (nors ir mums tikrai labai patiko daugumą jų išbandyti). Viskas žalia, o svarbiausia prižiūrėta. Tikrai nuostabi vieta vakariniam pasivaikščiojimui, ar tiesiog sekmadieniniam patingėjimui.

Palieku jus iki kito straipsniuko su šia metalinio žmogaus fotografija. Nežinau kodėl, bet jis kažkuo nuostabus (na netik tuo, kad į ją galima įlipti). 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą